Lema

TOTS FEM ESCOLA

viernes, 10 de junio de 2011

Disabte 18 de Juny a les 6 de la vesprada. Manifestació a Valencia

El Ampa del CEIP nº10 de Torrent informa que:

La Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic , vol expressar el rebuig a les mesures de desmantellament de l'escola pública el proper dissabte 18 de juny a les 18 h.

Davant la continuació de les retallades aplicades als centres densenyament públic en nombre de grups, plantilles i recursos; davant la no retirada de la proposta de cessió de sòl escolar públic a entitats privades; davant lagressió que suposa la destrucció de les línies en valencià a le ...nsenyament i davant totes les protestes que la comunitat educativa ha estat manifestant aquest curs contra la política educativa del encara Conseller dEducació, la Plataforma en Defensa de lEnsenyament Públic convoca a tota la comunitat educativa a una manifestació el proper dissabte dia 18 de juny.

Aquesta manifestació eixirà des de la Pça. De S. Agustí a les 18 h. i se suma a tot el seguit de mobilitzacions i protestes que es convoquen des de la plataforma sindical contra les retallades a lensenyament públic i vol ser reflex de la protesta de caire laboral tant com de la protesta per la davallada de qualitat que suposen aquestes mesures a lensenyament valencià.

Des de la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic convoquem a totes i a tots a defensar l'ensenyament públic sota el lema:

Per un ensenyament públic de qualitat

No a les retallades, sí al valencià!
Per aixó volem convocar a totes les persones afins al centre (mares, pares, professores, professors, familiars, amics, ciutadans de Torrent, etc...) el proper disabte día 18 a les 17,00 a l'estació del metro de Torrent-Avinguda per acudir conjuntament a la manifestació de Valencia.
 
Junts fem escola.
 
Jo si vull ! I tu ?

1 comentario:

Anónimo dijo...

Jo també vull.Em pregunte si hi ha algú q no ho vol i si la gent es queda a sa casa, com anem a canviar açó?