Lema

TOTS FEM ESCOLA

miércoles, 10 de junio de 2009

El Colegio en la Prensa
Si teneis más recortes de prensa que no estén aquí; por favor, enviarnoslos al correo electronico: juanluisaguilar@telefonica.net
Gracias.martes, 9 de junio de 2009

Marea amarilla

La marea amarilla estuvo presente en la jornada electoral. Much@s de nosotr@s acudimos a ejercer nuestro derecho a votar, ataviad@s con nuestras camisetas amarillas.
Incluso uno de nuestros padres que le correspondia ser vocal de una de las mesas en el Colegio San Pascual, acudió con la camiseta. Esta es la noticia que apareció ayer lunes 8 de Junio en el diario Levante. Gracias Javi.Gracias a tod@s.

Obras en solar Aulas Prefabricadas

El pasado viernes empezaron las obras de adecuación del solar sito entre las calles Padre Mendez y Avenida Reina Sofia; para la instalación de las aulas prefabricadas.
Esta será, esperamos que por poco tiempo, la nueva ubicación del colegio hasta que podamos disfrutar del nuevo edificio.

lunes, 8 de junio de 2009

Festa fi de curs

ATENCIÓ !!!!

Ja s'acaba el curs i volem festejar-lo junts el Divendres 19 de Juny:

- A les 17:00h per als alumnes socis de l'AMPA: actuació del mag i berenar .

- A les 18:00h jocs i tallers per a tots els xiquets del col.legi nº10.

- A les 21:30h sopar de germanor. Cadascú portará beguda i sopar.

Més endavant vos tornarem a informar, però reserveuvos el día ja!!!

Animeu-vos!!

domingo, 7 de junio de 2009

Resposta al comunicat de premsa de l'Ajuntament 19 de maig

ESCRIT SIGNAT PER TOTES LES DIRECCIONS DELS CENTRES PÚBLICS DE TORRENT

(3 de juny de 2009)

Les direccions dels centres públics de Torrent volem manifestar el nostre descontent davant la nota de premsa de l’Ajuntament del 19 de maig, sobre les dades d’escolarització 09-10.

Pensem que ha estat una equivocació fer públiques unes dades sense tindre en compte les circumstàncies en les quals es produeixen, com poden ser les infraestructures o la distribució no equilibrada de l’alumnat. Tampoc s’han tingut en compte les sol•licituds a centres concertats i que no són de veïns de Torrent.

A la nota es crea opinió comparant i confrontant escola pública – escola concertada, quan això no es correspon ni amb la realitat ni amb el desig de ningú que es preocupe seriosament per l’educació a aquest país.

Haguérem preferit una campanya a favor de la matriculació en l’escola pública, que les obres promeses foren realitats i les condicions físiques d’escoles i instituts foren millors, que es distribuïra equitativament l’alumnat d’educació compensatòria i educació especial, que la llibertat d’elecció de les famílies fóra una realitat perquè totes pogueren triar: les que poden pagar les quotes i les que no, sense sentir-se rebutjades, al marge de l’escola.

Per tots els centres públics ha estat un desprestigi que de cap manera es mereixen, i especialment per als que més difícil ho tenen i per tant els que més suport necessiten.

A l’escola pública es treballa amb professionalitat i s’aconsegueixen uns bons resultats que són reconeguts, com es pot constatar amb els diferents premis i consideracions que han tingut inclús a nivell nacional. El que demanem a l’Ajuntament és que aposte realment per l’escola pública i que tots els projectes, que de moment són sols projectes, s’executen.

Finalment hem de dir que hem demanat una reunió amb la senyora alcaldessa de Torrent per a poder parlar de tots aquestos fets. A dia d’avui, encara no hem rebut cap resposta.

Signat: Totes les direccions dels centres públics de Torrent.