Lema

TOTS FEM ESCOLA

viernes, 11 de mayo de 2012

Trobada d'Escoles en Valencià - Valencia, diumenge 13 de Maig

Com tots els anys, el nostre centre estarà representat en el 25 aniversari de les Trobades d'escoles en Valencià que se celebrarà a València este diumenge 13 de Maig.

El punt de trobada de la nostra comarca, serà l'eixida de metro de Colom, enfront dels magatzems comercials d'El Corte Inglés, a les 10,00 hores.

Posteriormmente, a les 10,30 donarà començament les cercaviles des d'este punt, fins al passeig de l'Albereda, on es farà entrega dels obsequis commemoratius a cada centre assistent.

Finalment, des de les 11,30 fins a les 14,00 hores, donaran començament els tallers, que comprendran el carrer Colom, on el nostre col·legi estarà instal·lat amb un taller, on els xiquets podran realitzar marcadors de llbres.

Vos animem a participar, ja que serà un dia de festa per la nostra llengua, el Valencià.

Volem donar una abraçada molt forta, a la nostra mestra de Música, AURORA ANAYA, que estará de baixa després d'un accident. Gracies Aurora, pel teu treball per a que la nostra presencia a les Trobades fora una realitat. Anims.

Agrair de la mateixa forma, tot el temps i treball invertit per tots els mestres que han fet possible la nostra presencia a aquestes Trobades.

Gracies a tots i a totes.