Lema

TOTS FEM ESCOLA

jueves, 18 de octubre de 2012

Vaga de families 18 d'octubre. Huelga de familias 18 de Octubre

Les dades que tenim respecte al seguiment de la vaga per part de les famílies i la seua adhesió a la vaga d'estudiants, fan que un total de 178 xiquets no hagen acudit a l'escola hui; que faria un 43,5 % del total de l'alumnat. 

Volem donar les gràcies a tots els que heu recolzat esta mesura, i també als que no podent, sabem que també la recolseu. 

Finalment vos demanem que esta vesprada vos sumeu en la manifestació que tindrà lloc a València a les 19,00 i que partirà des de la plaça Sant Agustí, recorrent els carrers de la ciutat. 

El punt de trobada del nostre centre i de tots els centres de Torrent serà el cantó del carrer Xàtiva amb el carrer Bailén, just enfront de l'estació del nord a les 18,45 hores. 

Moltíssimes Gràcies.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Las datos que tenemos con respecto al seguimiento de la huelga por parte de las familias y su adhesión a la huelga de estudiantes, hacen que un total de 178 niños no hayan acudido a la escuela hoy; que haría un 43,5 % del total del alumnado. 

Queremos dar las gracias a todos los que habéis apoyado esta medida, y también a los que no pudiendo, sabemos que también la respaldáis. 

Por último os pedimos que esta tarde os sumáis en la manifestación que tendrá lugar en Valencia a las 19,00 y que partirá desde la plaza San Agustín, recorriendo los calles de la ciudad. 

El punto de encuentro de nuestro centro y de todos los centros de Torrent será el esquina del calle Xàtiva con el calle Bailén, justo frente a la estación del norte a las 18,45 horas. 

Muchísimas Gracias.

No hay comentarios: